Flytting er noe vi alle skal gjennom. Så hvorfor ikke gjøre flyttingen til en stressfri og positiv opplevelse? Ved å være tidlig ute med å tilknytte deg til et flyttebyrå kan du få hjelp til å planlegge, koordinere og gjennomføre flyttingen, så den blir så stressfri og effektiv som mulig.

Din flytteprosess er unik

Å flytte er noe vi alle må gjennom på et tidspunkt i livet. Dersom du allerede har noen år på baken og har flyttet et par ganger, vet du helt sikkert at enhver flytteprosess er unik.

Dette vet selskapet Flytteservice alt om. Selskapet har nemlig fullt fokus på kundens individuelle utfordringer og skreddersyr flyttepakker etter behov. Noen ønsker kun hjelp med den fysiske biten av flyttingen, mens andre har behov for ende-til-ende veiledning.

Uansett omfanget av flyttingen vil du få en mer behagelig opplevelse ved å bruke et flyttebyrå.

For å sørge for at dine behov blir oppfylt, vil Flytteservice planlegge flyttingen sammen med deg. Du vil få en flytteplan som er tilpasset ditt behov og din økonomi. I tillegg får du en flyttekonsulent som er tilgjengelig gjennom hele prosessen og som du kan ringe og spørre om råd.

“Flytteprosessen vår har utelukkende vært en positiv opplevelse på grunn av Flytteservice. Flytteservice er profesjonelle, effektive og fleksible, og det er tydelig at de vet hva de driver med. I tillegg er alle som jobber der skikkelig hyggelige!“
Charles, pappa i Familien Smart

Mange muligheter, flere løsninger

Hos Flytteservice er det like mange muligheter som det er kunder. Selskapet tilbyr steg-for-steg rådgivning, til og med før du har fått spikret flyttedatoen.

Dersom du har behov for det kan du også få kjørt ut alt du trenger av pakkemateriell på forhånd og få veiledning på hvordan de ulike tingene dine bør pakkes.

Er du en av de som har lyst til å overlate hele flytteprosessen til Flytteservice, kan du gjerne det. Selskapet tilbyr nemlig også tjenesten “Totalflytt”, en tjeneste hvor du kan overlate nøklene til Flytteservice og selv dra på ferie. Jepp, du leste riktig: du kan dra på ferie og komme tilbake til et nyinnflytta hus.

Flyttemenn fra Flytteservice

Flyttemannskapet har lang erfaring i å flytte alt fra små esker til store flygler.

Dersom du ønsker å gjøre litt av flyttingen selv og å overlate resten til proffene, kan Flytteservice ta over for deg akkurat der du slipper.

I praksis betyr dette full fleksibilitet for deg som kunde. Du kan velge å kun flytte de lette møblene selv, og la Flytteservice flytte alt med litt størrelse. Du kan pakke ned alt selv, eller la Flytteservice håndtere nedpakkingen av alt fra leketøy til kunstverk.

Trenger du hjelp til å pakke opp, bistår Flytteservice selvfølgelig her også.

Har du behov for å ta flyttelasset inn på mellomlagring eller flytte i etapper, for eksempel grunnet visning av eiendommen, er dette også en mulighet. Og er du en av de som benytter deg av flyttingen som en mulighet for å sortere ut av huset, kan Flytteservice bistå med å både sortere og frakte ting til gjenvinning for deg.

“Alt ble levert i løpet av knappe tre timer. Effektiv og topp service!”
Roger, fornøyd kunde

Du kan også la Flytteservice ta visningsvask før salg, utføre flyttevask og klargjøre din gamle bolig for ny overtakelse. Uansett flyttebehov vil du få både bistand og veiledning av Flytteservice.

Vær tidlig ute

Ved å sørge for at du er tidlig ute med å tenke på flytteprosessen gjør du deg selv en stor tjeneste.

Et flytteprosjekt er nemlig et endringsprosjekt som ofte varer i flere måneder, og som krever planlegging og koordinering. Mange er usikre på hvor de skal starte og derfor kan det å tilknytte seg et flyttebyrå tidlig i prosessen vil oppleves som en lettelse.

I tillegg til å overta den fysiske biten av flyttingen for deg, kan et flyttebyrå veilede deg gjennom hele flytteprosessen og hjelpe deg med alt fra å finne riktig antall flyttekasser til monteringen av møblene dine. Flytting er et fag i seg selv, så hvorfor ikke la ekspertene håndtere det?

Mange tror de må ha alt i orden før de kan kontakte et flyttebyrå. Sannheten er ofte annerledes. Hos Flytteservice trenger du hverken å ha eksakt flyttedato eller ny adresse på plass før du kan ta kontakt med selskapet.

Faktisk er det lurt å starte dialogen så tidlig som mulig for å gjøre flyttingen enkel og stressfri. Flytteservice vet at en flytteprosess fort kan bli en stor tidstyv og en kilde til stress.

Derfor får du en fleksibel løsning hvor du kan endre både flyttedato og tidspunkt helt frem til selve flyttingen skal skje.

Et helt liv på lasset

Når du flytter bolig skal du ta med deg alt du har samlet gjennom hele livet. Derfor er det viktig å velge et flyttebyrå som tar hensyn og forstår behovene dine, fra A til Å. Hos Flytteservice får du et flyttemannskap du kan kommunisere enkelt med. Flyttemannskapet har mange års erfaring med komplekse flyttinger og har dermed forståelse og respekt for hva som er viktig for deg. Du bør ikke gå på kompromiss med kvalitet når du har hele livet ditt på lasset.

Kontakt flytteservice.no for en uforpliktende prat om deg og dine flyttebehov. Med 20 års erfaring er du sikret en trygg, effektiv og hyggelig flytteprosess.

Skrevet av viivilla.no

Leave a Reply