Flytting skal være enkelt for deg!

Vi har kunnskapen du trenger og gjør det enkelt for deg å flytte

Ta kontakt

Flytting privat

Flytting er spennende. Ny adresse, nye naboer og nye veier til jobb. Boden er full, hvem hadde trodde at en vaskemaskin kunne veie så mye og hvordan skal vi få tid til å pakke? Vi skjønner at flytting i tillegg kan være veldig krevende.

Flytteservice AS er et flyttebyrå med nesten 20 års erfaring fra flytting i Oslo, Akershus og Sør-Norge. Ta kontakt med oss og hør hvordan vi kan bidra til å gjøre flytteprosessen din litt enklere.

Vi i Flytteservice tar pågående smittefare og myndighetens retningslinjer på alvor.

Alle våre ansatte har fått informasjon om hvordan man i størst mulig grad unngår smitte og smittespredning, og hele selskapet jobber under rammene satt av myndigheter og Folkehelseinstituttet.

Flytteservice er selvfølgelig 100% med på Norges største og viktigste dugnad. Har du noen spørsmål rundt bestilling av våre tjenester eller allerede bestilte oppdrag? Kontakt oss på telefon eller ved å fylle ut skjemaet her.

Flytting

Flytteservice er et flyttebyrå med over 20 års erfaring med å flytte private hjem i Oslo og Akershus. Vi skjønner hvor viktig det er at dine eiendeler kommer trygt og uskadet frem. Vi ønsker å være en trygg og effektiv samarbeidspartner under din flytteprosess. Vi lytter til dine behov og sørger for at du får det slik du vil. Vi tar på oss alle typer oppdrag av alle størrelser i Oslo, Akershus og Sør-Norge.

Ta kontakt for et pristilbud.

Totalflytting

Gi oss nøkkelen og dra på ferie. Vi pakker ned alt du har, vasker din gamle bolig og kjører bort det du ikke trenger til resirkulering. Vi flytter alt til din nye adresse i Oslo, Akershus eller Sør-Norge og pakker opp alt, henger opp bilder og monterer etter ditt ønske. Vi fyller til og med kjøleskapet ditt med mat og drikke hvis du ønsker det. Flytting kan ikke gjøres enklere enn dette.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Pianoflytting og tunge løft

Har hverken du eller dine venner og familie lyst til å flytte pianoet opp til 3. etasje? Har du arvet et enormt spisebord i heltre eiker eller har du en safe som står i veien? Vi flytter gjerne ditt piano eller andre tunge gjenstander dit du ønsker det i Oslo og Akershus. Vi har utstyret som kreves for alle typer løft og våre gutter trives når det er tungt og vanskelig.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Nedpakking

Mange av våre kunder forteller hvor krevende det er å pakke ned alle sine ting på en måte som sikrer at det ikke går i stykker under transport. Flytteservice utfører denne tjenesten til stor glede for de som velger å bruke den.Vi har over 20 års erfaring i Oslo og Akershus og bruker kvalitetssikret utstyr og med lang erfaring sikrer vi at eiendelene dine kommer trygt frem. Våre medarbeidere er effektive, raske og grundige i deres arbeid.
Len deg tilbake, og la oss gjøre jobben for deg!

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Lagring

Trenger du lagring av dine eiendeler under flyttingen eller i lengre perioder? Flytteservice AS har et stort lager i Bærum der dine eiendeler vil bli godt ivaretatt. Eiendelene dine plasseres på paller, pakkes med plast og står tørt og temperert til du ønsker det tilbake.Vi flytter det inn og ut av lager for deg, enklere kan det ikke bli.

Vi har konkurransedyktige priser, ta kontakt for et tilbud.

Flyttevask

Utvask av leilighet eller hus kan være krevende og tungt. Vask av vegger, gulv, vinduer og grundig vask av kjøkken og bad kan være fint å slippe midt i en krevende flytteprosess. Flytteservice AS tilbyr total flyttevask. Våre medarbeidere har lang erfaring og er effektive, raske og grundige i sitt arbeid. Vi vasker i hele Oslo og Akershus.

Bestill flyttevask samtidig som du bestiller flytting så planlegger vi det hele for deg.

Ta kontakt for pris på flyttevask. Vi gir vaskegaranti.

Avfallshåndtering

Flytteservice er opptatt av å ta vare på miljøet. Derfor har vi i mange år samarbeide med gjenvinningsstasjonen ISI i Bærum kommune. ISI er et moderne gjenvinningsstasjon som ble åpnet i 2012. Der sorterer vi avfallet ditt så du kan være trygg på at det blir resirkulert og at miljøet blir ivaretatt på best mulig måte.

Vi håndterer alle typer avfall, ta kontakt for et pristilbud.

Kontakt

40 40 08 40
post@flytteservice.no

Adresse
Ringeriksveien 158
1339 Vøyenenga

Org.nr 997 992 334 MVA