Skal du flytte i oslo?

Valg av flyttebyrå kan være vanskelig. Flytteservice har lang erfaring og flytter deg trygt, effektivt og hyggelig.

våre tjenester

Flytting

Vi tilbyr nedpakking, flytting, montering og renovasjon. Våre ansatte har lang erfaring og kompetanse til å løse dine behov store som små. Vi har flyttebiler fra 20m2 til 60m3 som gir oss fleksibilitet til å gjennomføre din flytting på en best mulig måte.

flyttevask

Vi tar ansvar for at overlevering av din bolig går smertefritt. Vi gjennomfører befaring på alle våre flyttevaskjobber og gir fastpris med garanti. Med flyttevask fra Flytteservice AS kan du du overlevere din bolig med stolthet.

lagring

Flytteservice har erfaring som skal til for å ta vare på dine eiendeler i kortere eller lengre perioder. Vi har et stort, temperert lager og sørger for trygg og sikker lagring så lenge du trenger det. Lagring kan ikke gjøres enklere, vi flytter eiendelen inn på lager og du sier ifra når og hvor du vil ha det tilbake.

vår ekspertise

Totalflytting

Vi vet at flytting kan være veldig stressende, og ønsker å bidra til å gjøre det enklere for deg. I samarbeid med deg kan vi lage en plan som er tilpasset ditt behov og din økonomi. Du får da en flyttekonsulent som du kan ringe underveis i hele prosessen og spørre om råd. Vi kan tilby en komplett tjeneste der vi pakker ned, flytter, og pakker opp ditt flyttelass. Vi kan vaske og klargjør din gamle bolig for overtakelse og foreta en innflytningsvask i din nye bolig. Mange velger også å mellomlagre eiendeler hos oss, eller bruke oss til å frakte eiendeler til bruktbutikker for gjenbruk. Har du mye som skal kastes så ordner vi det også. Ta kontakt god tid i forveien, så lager vi en god plan for flyttingen din.

tunge løft

Har hverken du eller dine venner mulighet til å flytte pianoet opp trappene? Kanskje du skulle hatt med deg et enormt spisebord i heltre eik som du har arvet, eller har du en safe som står i veien? Vi kan flytte for deg. Uansett gjenstand, vi har utstyr som kan brukes til alle typer løft og våre gutter trives når det er tungt og vanskelig.

Kontakt oss