Flyttehjelp i Stor-Oslo

Vi hjelper deg med hele eller utvalgte deler av flytteprosessen!

Flytteforespørsel

Skal du flytte i Stor-Oslo? Valg av flyttebyrå kan være vanskelig. Flytteservice har lang erfaring og sørger for en trygg og effektiv flytteprosess. Vi er lokalisert i Oslo og Sandvika, og vår spesialitet er flytting i Oslo, Asker og Bærum.

Vi kan hjelpe deg med hele flytteprosessen, fra nedpakking, flytting, montering og renovasjon. I tillegg tilbyr vi tjenester som vask og lagring.

Hjelp til å flytte

Vi vet at flytting kan være veldig stressende, og ønsker å bidra til å gjøre det enklere for deg. I samarbeid med deg kan vi lage en plan som er tilpasset ditt behov og din økonomi. Du får da en logistikkonsulent som du kan ringe underveis i hele prosessen og spørre om råd. 

Mange av våre kunder forteller hvor krevende det er å pakke ned alle sine ting på en måte som sikrer at det ikke går i stykker under transport. Vi kan tilby en komplett tjeneste der vi pakker grundig ned, flytter, og pakker ut ditt flyttelass. Vi kan vaske og klargjøre din gamle bolig for overtakelse. 

Mange velger også å mellomlagre eiendeler hos oss, eller bruke oss til å frakte eiendeler til bruktbutikker for gjenbruk. Har du mye som skal kastes så ordner vi det også. Ta kontakt god tid i forveien, så lager vi en plan for flyttingen din. Om du ønsker, kan du gi oss nøkkelen og dra på ferie og komme hjem til et ferdigflyttet hus. Flytting kan ikke gjøres enklere enn dette.

Bærehjelp

Har hverken du eller vennene dine mulighet til å flytte pianoet opp trappene? Kanskje du skulle hatt med deg et enormt spisebord i heltre eik som du har arvet, eller har du en safe som står i veien? Vi kan flytte for deg. Uansett gjenstand har vi riktig utstyr for jobben, og våre gutter trives med tunge og utfordrende løft. Våre medarbeidere er effektive, raske og grundige i deres arbeid. Len deg tilbake, og la oss gjøre jobben for deg!

Flyttevask

Ønsker du hjelp med utvask av hus eller leilighet? Les mer om vår flyttevask her.

Lager

Trenger du et sted å lagre møblene i flytteprosessen? Les mer om lagringsmulighetene dine her.

Avfall

Vil du slippe å sortere søppel og innpakningsplast for gjenvinningsstasjonen? Vi tar oss av avfallet etter din flytting.

Ønsker du en enkel og trygg flytteprosess? Fyll ut flytteskjemaet vårt her.

Flytteforespørsel

Kontakt


Tel:

40 40 08 40

Mail:
post@flytteservice.no

Adresse:
Majorstuveien 31c
0367 Oslo
Org.nr 821 962 552 MVA