For mange er det spennende å ta fatt på flyttejobben. Men for noen kan det være mer krevende. Vi snakker med tusenvis av potensielle kunder hvert år som alle ønsker det samme, nemlig en trygg, hyggelig og effektiv flytting. Bare i 2021 gjennomførte vi over 1.600 flytteoppdrag for våre kunder. Og nettopp her kommer Flytteservice inn med vår spesialkompetanse. Det er mange fordeler med å bruke et pålitelig og erfarent flyttebyrå. Her er noen av dem: 

  1. Erfaring
  2. Forsikringer
  3. Lagring
  4. Utvask
  5. Ingen skjulte kostnader

1. Erfaring

Gjennom 20 års erfaring med alt fra å flytte hybelleiligheter til flotte eneboliger, vet vi nå hvilke fallgruver man skal unngå, både som kunde og som byrå. Vi har det riktige utstyret, er dyktige på å estimere tidsbruk, og det finnes ikke et problem vi ikke har møtt eller håndtert før!

Les mer om Flytteservice her.

2. Forsikringer

Det er en viss trygghet i å bruke et selskap som står til ansvar om noe skulle skje. Flytteservice samarbeider med IF, og har ansvarsforsikring til alle kunder. Spør oss om hvilken forsikring vi anbefaler for din flytting da det kan være greit med en tilleggsforsikring.

3. Lagring

Et godt flyttebyrå skal kunne tilby mer enn bare å ta seg av selve flyttetjenesten. Ofte har man ikke tatt over sitt nye hjem før man må ut av det gamle. Du trenger ikke fylle opp garasjene til venner og familie, eller leie lager eksternt. Vi har fasiliteter hvor vi kan mellomlagre for deg – vi både kjører det til lageret og henter det ut igjen. 

Les mer om lagring av møbler under flytteprosessen her.

4. Utvask

De fleste har lyst til å slippe å vaske ut av det gamle huset når de heller kan fokusere på å få orden på det nye. Med et flyttebyrå kan du bestille utvask sammen med flyttingen, og være sikker på at alt blir strøkent til overleveringen. Vi tilbyr selvfølgelig «vaskegaranti» på jobben.

Få mer informasjon om flyttevask her.

5. Ingen skjulte kostnader

Spørsmålet vi får aller flest ganger er; hvor mye koster det å flytte? Og her er svaret alltid det samme. Det kommer an på. Flytteservice gir ikke en fast forhåndsbestemt pris på jobben, fordi det ikke er riktig for hverken deg som kunde eller oss som leverandør. Om du syns prisen virker for god til å være sann, så er den antakeligvis nettopp det. Om du bruker en seriøs aktør, kommer det til å koste, men det er fordi vi tar jobben seriøst. Og det er ingen liten skrift eller skjulte kostnader som får deg til å føle deg lurt senere. Vi kommer alltid til å være ærlige og forutsigbare. Les mer om våre priser her.

Flytting skal utføres på en trygg og effektiv måte, og det betyr at det må være forståelse og tillit mellom kunde og leverandør på hva som skal gjøres, og hvordan dette skal utføres. La flyttebyrået ta seg av planleggingen og fallgruvene, så er både du og dine eiendeler i trygge hender. 

Leave a Reply